Servicii

constuctie case

Constructie case si vile

Compania noastra este specializata în construcţia de case si vile în stil tradiţional sau modern, cu zidarie din caramida sau pe structura din lemn precum si renovarea de case vechi si apartamente. Va putem oferi consultanta privind constructia casei dvs inainte de a incepe santierul, indicand ce etape trebuie parcurse incepand cu actele terenului si pana la obtinerea autorizatiei de constructie.

amenajari interioare

Amenajari interioare

Executam lucrari de amenajari interioare care includ: tencuire, gletuire, zugrăvire, placare cu faianţă şi gresie, montare parchet laminat, tapet, gipscarton, compartimentari cu rigips, scafe de diverse forme din rigips, tavane false si casetate, modificări ale spaţiilor interioare, închidere balcon, reparaţii după schimbarea ferestrelor şi uşilor, reînnoirea sau schimbarea pardoselilor şi placajelor.

amenajari exterioare

Amenajari exterioare

Executam lucrari de amenajari exterioare care includ: tencuieli decorative, tencuieli fatade, termoizolatii cu polistiren expandat sau vata minerala, hidroizolatii, zugraveli de orice tip, placari cu piatra.

peisagistica

Peisagistica

Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura. Specialistii nostri pot amenaja gradina sau curtea pornind de la micul spatiu de verdeata din fata casei pana la terenuri vaste, care se pot transforma astfel in adevarate oaze de relaxare si frumusete.

pergole si foisoare

Pergole si foisoare

Mereu actuale in lumea designului, pergolele si foisoarele de gradina sunt solutii decorative remarcabile, proiectate sa innobileze spatiile din jurul casei si sa infrumuseteze privelistea. Ele sunt accesorii apreciate care fac din universul caminului un loc stilat, de inspiratie romantica.

garduri si porti

Garduri si porti

Fie ca va doriti un gard integral din lemn, fier sau combinat cu o fundatie si stalpi din piatra naturala, noi avem solutia optima pentru dvs! Montam orice tip de porti, garduri si balustrade din fier forjat, lemn, piatra sau beton.